GASTENBOEK

 

Reactie plaatsen

Reacties

Sjantine Hazelzet
5 jaar geleden

Wat een geweldige en upgedate site hebben jullie. Ben en Simra zijn broer en zus. Dus we zijn een beetje familie van elkaar haha. De stukjes die je geschreven hebt bij de honden en over jullie zelf zijn fijn leesbaar en laat zien dat jullie liever mensen zijn met een hart van goud. Ik had al eerder gekeken maar geen reactie achter gelaten. En ik zal iedereen jullie aanraden. Tot snel( we moeten toch echt een keer afspreken) liefs Toon en sjantine Hazelzet

Yvonne
6 jaar geleden

Wat jammer dat Arisha niet drachtig bleek. Ook voor jullie een grote teleurstelling! Wij hopen dat via Mika gaat lukken een lieve labradorteef in huis te krijgen om hier de boel op stelten te zetten!
Vriendelijke groet Yvonne! En natuurlijk een knuffel en aai voor het hele spul bij jullie.

Ronald van Os en Ellen van Es
6 jaar geleden

Hoi Angelique en Erik, we vonden het erg leuk om kennis met jullie te hebben gemaakt en natuurlijk de schatten van honden gezien te hebben. Wat een lieverds en wat zien ze er prachtig uit. Nogmaals dank voor jullie informatie en gastvrijheid. Groetjes Ronald en Ellen.

Harold van Ineveld
6 jaar geleden

Wat een geweldige lieve honden! Een genoegen om met de gehele roedel te mogen kennismaken. Heel erg bijzonder. Hier wordt heel hard geduimd op een mooi nestje voor Arisha. Het is jullie sowieso van harte gegund!

Jolanda Verhoef
6 jaar geleden

Hartstikke leuke site geworden hoor! Duidelijk en genoeg info! Ik had al zitten gluren natuurlijk maar was vergeten een reactie te plaatsen! Ik kan niet wachten tot HET zover is! Kriebels in mijn buik! xxx

Rianda
6 jaar geleden

Wat een super leuke website!
Als het zover is kom ik heel veel knuffelen met de puppies! ?????????
Hopelijk willen jullie niet zelf alle pups houden! ?

Jolanda Verhoef
6 jaar geleden

wat een mooie website Angelique en Erik! super! heel veel geluk de komende tijd , dat jullie dromen uit mogen komen! liefs, Jolanda

Saskia
6 jaar geleden

Heel veel geluk met je droom.

Marjan
6 jaar geleden

Succes en veel geluk ! Jullie zitten gelukkig in de buurt met de pups , we gaan niet voor de lab? maar wel voor het knuffelen hoor ??????????

Daniƫlla Valk
6 jaar geleden

Wat een prachtige website! Mooie verhalen en prachtige foto's. Ik wens jullie heel veel succes. Het gaat jullie vast lukken. Veel succes met de geplande nestjes ?

Maak jouw eigen website met JouwWeb