WIE ZIJN WIJ ...

 

Wij zijn Erik en Angelique Vos, samen met onze dochter Serena en de honden wonen wij in het buitengebied van Hoek van Holland. Erik is tuinder en het hele jaar rond hebben wij radijsjes in de kassen staan.

 Mijn (Angelique)  liefde voor labradors is jaren geleden ontstaan toen Gaby (Gabriëlle van Janslust) eind 1989 in mijn leven kwam. Een allerliefste en super ondeugende bruine labrador. Ze is precies 11 jaar geworden. Na een poosje  zonder hond, begon het toch weer te kriebelen. In 2000 kwam daarom een klein geel labrador teefje Ciska (Celica van Janslust) in huis. 

Eind 2000 leerde ik mijn man Erik kennen en in 2004 zijn we in zijn ouderlijke huis gaan wonen. Stukken groter, dus ruimte voor nog een labje. 

Eind 2004 kwam zwarte pup Brittney in ons midden. Ciska en Brittney hebben samen de grootste lol gehad, maar.... geel en zwart, dus ach bruin kan er ook nog wel bij.

In 2012 besloten we voor een Jojamaco'shofje te gaan, maar helaas voordat deze bruine puppert bij ons kwam, moesten we Ciska laten gaan. 

Met Simra erbij was Brittney gelukkig niet alleen, maar ja..... 3 kleuren...dus gele pup Summer maakte eind 2013 haar opwachting in huize Vos.

Ach en waar er 3 kunnen eten, kunnen er ook 4. Dus herplaatser Ezra mocht ook komen. Deze oudere bruine dame hebben we niet zo lang gehad, maar hopelijk heeft ze hier nog een fijne oude dag gehad.

Met Summer begonnen ook de kriebels om ooit zelf een nestje te mogen fokken. Helaas was dat met haar niet mogelijk, dus Di-Layla mocht dat stokje over gaan nemen. Ook zij was tot ons grote verdriet niet geschikt. 

Eind 2016 zagen we ineens een mooie combinatie voorbij komen. Van deze combinatie hebben wij begin 2017 Jinte, een mooie stevige gele pup, in huis mogen nemen.

Toen kwam in 2017, dankzij een goede vriend, ook nog Arisha op ons pad. Deze zwarte dame uit de Ukraine is goedgekeurd en we hopen dan ook dat ze ons hopelijk over een poosje mooie pups gaat geven. 

Dan denkt iedereen, nu zullen er wel genoeg zijn. Nou nee, Mika kwam op ons pad en deze lieve bruine knuffelbeer gaat hopelijk ook onze lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan.